Chokoladeselskabets Nyhedsbrev Nr. 75 • 20. august 2009
| Dato: | D. 12. september |
| Tid: | Kl. 11.00 - 15.00 |
| Pris: | 250 kr. (400 kr. for gæster) |
| Sted: | Bisquitfabrikken, Jægersborgsgade 20, 2200 Kbh. N. |
Arrangementsudvalget har testet og fundet en lækker chokoladedessert vi skal lave. Vi laver nok til, at du kan tage med hjem - og have nok til at anrette igen til fire personer. Medbring gerne beholdere - og evt. en testtallerken, hvis du gerne vil have inspiration til anretningen.
| Dato: | D. 15. september |
| Tid: | Kl. 18.00 - 20.30 |
| Pris: | Gratis - kun for medlemmer kr. Plads til 20 personer |
| Sted: | Kunst og Køkkentøj, Østergade 26, 1100 Kbh K. |
Arrangementet er en god snak om værktøj og teknikker i køkkenet. Thue taler med os om, hvad der typisk går galt - og hvad gør man så? Bagefter vil der være mulighed for at handle lidt i butikken med en god rabat. Vi får en aften i selskab med Thue Herager fra Kunst og Køkkentøj.
| Dato: | D. 17. september |
| Tid: | Kl. 18.00 - 21.00 |
| Pris: | 100 kr. - kun for medlemmer |
| Sted: | A XOCO Chocolaterie, Gammel Kongevej 115, 1850,Frederiksberg C. |
Vi besøger A XOCO's nye konceptbutik / chocolaterie. Jesper Rahbech, chefchocolatie guider os gennem Chokoladeskole (fra bønne til chokolade), Chokolade i Køkkenet A XOCO og ideen bag konceptet. Vi skal selvfølgelig også smage.
Dette arrangement er grundet popularitet eksklusivt for medlemmer.
| Dato: | D. 3. oktober |
| Tid: | Kl. 11.00 - 15.00 |
| Pris: | 150 kr. (250 kr. for gæster) |
| Sted: | Bisquitfabrikken, Jægersborgsgade 20, 2200 Kbh. N. |
Arrangementsudvalget graver ned i La Glace kogebogen og vælger opskrifter ud, vi skal bage og tilberede sammen. I får selvfølgelig lækkerier med hjem til kaffen.
| Dato: | 10. oktober |
| Tid: | Kl. ?? |
| Pris: | Pris følger |
| Sted: | Sted følger |
Vi går i køkkenet med Nikolai Skytte Halken fra Meyers køkken. Nikolai giver os tips og tricks til at bage brød og andre godter med den gode chokolade.
Tidspunktet er endnu ikke fastsat - og det samme gælder prisen. Det følger snarest.
| Dato: | Oktober - november |
| Tid: | Kl. 19-21 |
| Pris: | 150 kr. (250 kr. for gæster) |
| Sted: | Copenhagen Roaster, Bygning VB 1045,Gammel Køge Landevej 22 |
Direktør for Chokolade Kompagniet, Søren Sylvest, fortæller om kaffe og chokolades smukke samspil, og forklarer hvordan chokolade og kaffe produceres fra jord til bord. Derudover laver Søren en kommenteret smagning af Valrhonachokolade i samspil med Single Estate Coffee.
| Dato: | 27. Oktober |
| Tid: | 18-21 |
| Pris: | Pris følger |
| Sted: | A XOCO Chocolaterie, Gammel Kongevej 115, 1850 Frederiksberg C. |
Vi går i køkkenet med Jesper Rahbek hos A XOCO på Frederiksberg.
Pris og dato følger snarest.
| Dato: | November |
| Tid: | Tidspunkt følger |
| Pris: | Pris følger. 8-10 pladser |
| Sted: | A XOCO Chocolaterie, Gammel Kongevej 115, 1850 Frederiksberg C. |
Vi skal på Frederiksberg og lave Flødeboller med Jesper Rahbek fra A XOCO.
Pris og dato følger snarest.
| Dato: | November |
| Tid: | Kl. 19-21 |
| Pris: | 100 kr. for medlemmer, 150 kr. for gæster. 20 pladser |
| Sted: | Zahles Seminarium, Nørrevoldegade 3, 1371 København K. |
Arrangements udvalget laver deres egen smagning. Vi køber en lang række forskellige hjemmelavede / håndlavede flødeboller fra markedet her og nu. Vi glæder os til at få en god snak med jer om hvad er godt, skidt, spændende osv.
Endegyldig dato følger.
| Dato: | 19. november |
| Tid: | Kl. 19-21 |
| Pris: | Gratis - KUN FOR MEDLEMMER. |
| Sted: | Toms Chokoladefabrik, Toms Alle 1 2750 Ballerup. |
Grundet popularitet prioriteres medlemmer der ikke har deltaget før eller inden for de sidste to år. At få lov at besøge Toms Chokoladefabrik er en eksklusiv aftale vi har lavet som forening - en gang om året.
Tilmelding FØRST åben 1. september!
Tilmelding sker til arrangementskoordinator Heidi Thornvig Koch via e-mail til tilmelding@chokoladeselskabet.dk.
Tilmelding til arrangementer er bindende. Afbestilles mindre end 20 dage før betales 50% af arrangementets pris. Afbestilles mindre end 10 dage før betales 100 % af arrangementets pris. Pladser på arrangementet kan ikke overdrages til andre medmindre det er aftalt med arrangementskoordinatoren.
Betaling sker senest 10 dage før arrangement afholdes ved bankoverførsel til konto nr. 7031 - 146272 (Sydbank). HUSK endelig at skrive navn, medlemsnummer, dato eller navn for arrangementet samt antal deltagere i "Meddelelse til modtager" feltet (Eksempel: N Nielsen, #999, 300108, 1+1). Bemærk at feltet med meddelelse til modtager har varierende navne i forskellige netbanker. Det er OK at betale for flere arrangementer med en kontooverførsel, bare alle arrangementerne er nævnt i "Meddelelse til modtager".
Chokoladeselskabets arrangementer er for selskabets medlemmer. Ikke-medlemmer kan kun deltage, som gæst ledsaget af et medlem. Deltagergebyret vil i regelen være 50-75 kr. dyrere for ikke-medlemmer. Nogle arrangementer er eksklusivt for medlemmer.
Vi er meget interesserede i at få alle typer arrangementer med i kalenderen ? så vi vil gerne opfordre til forslag og ønsker fra jer. Send jeres forslag til os på ovenstående mailadresse.
Da en del af vores arrangementer ikke er egnet for børn, forbeholder vi os ret til at fastsætte en minimumsalder for deltagelse i disse arrangementer.