CHOKOLADESELSKABETS NYHEDSBREV NR. 51 MAJ 2005
NYHED FRA KONNERUP OG CO.

Konnerup & Co`s chokolader får nyt, raffineret og mere eksklusivt
emballagedesign. De udkommer med blandede sortimenter med henholdsvis 9,18 og 36 stk. chokolade.

Den unikke smag f.eks. Lagavulin, æble-balsamico mfl. og den høje standard fortsætter selvfølgelig, og som tidligere er det stadig Henrik Konnerup som opfinder og producerer de lækre sager.

De nye æsker vil blive fremvist og solgt på Eat 05 i Øksnehallen fra 13.-15. maj. Derefter vil der være mulighed for at købe æskerne hos Konnerups forhandlere samt på deres hjemmeside

www.konnerup-co.dk

 

 

NY BUTIK I KØBENHAVN

I midten af maj får chokoladeelskere og andre gourmeter en ny butik at besøge. Markus Grico åbner nemlig en butik på Dag Hammarskjölds Allé 40 i København, hvor udbuddet blandt andet vil bestå af is, kager og andre lækkerier

 

 

 

DESSERTCIRKUS HAR NETOP MODTAGET BØRSENS FØDEVAREPRIS 2005

Dessertcirkus beretter til Chokoladeselskabet: "Vi har fået prisen for vores serie af fyldte chokolader. Dette er det ultimative bevis på at vi er de bedste... ingen anden virksomhed har gjort os det efter. 2 år i træk har vi modtaget prisen. Sidste år fik vi den for vores is, som Irma og Magasin sælger. Siden vi i august 2004 fik prisen for isen, har vi 3-doblet produktionen. Børsens smagepanel, som består af en gruppe af landets bedste kokke og gastronomer har smagt sig igennem 22 forskellige slags/typer fyldte chokolader, som alle kan købes i Danmark. Vores kom ind på en stensikker 1. plads. Og lige før Påske blev vores nye Påskeæg, som bl.a. indeholder de samme fyldte chokolader, kåret som landets bedste af Berlingske Tidende. Med denne nyhed vil vi i Dessertcirkus gerne understrege at hvis I tror at vi har speederen i bund nu, så bare vent og se... det er først nu vi begynder at gi' den gas...

1. juni lancerer vi en ny spændende sorbet og en superfedtfattig kærnemælksis, som begge kommer i serien af is, som sælges under Dessertcirkus navnet i Irma og Magasin.

Til august kommer vi med 2 nyheder, disse er fortsat hemmelige.

God sommer.

Dessertcirkus & Co."


 

 

NYHED FRA CHOKOLADE MAGERIET

Til sommer åbner en ny isbod/café i forlængelse med Chokolade Mageriets butik på Østergade i Hillerød. Her kan de varme sommergæster købe isvafler med Hansen Is og Chokolade Mageriets egne flødeboller. Desuden kan man få vafler som er dyppet i Callebaut chokolade som ekstra kræs for chokoladeelskere, og hvis man ønsker selv at servere isen, kan denne købes med hjem i æsker af 860 ml.

www.chokolademageriet.dk

 

BORNHOLMSK NYHED FRA KJAERSTRUP

For de chokoladeinteresserede som skal til Bornholm i sommerferien eller allerede bor der, kan det oplyses, at KjaerStrup har åbent alle syv dage om ugen frem til efterårsferien.
Fra midten af maj måned vil det desuden være muligt at købe håndværksbrød lørdag og søndag fra kl. 7.30 - 10.30. Der er tale om morgen-, skære- og wienerbrød.

www.kjaerstrup.dk