ARRANGEMENTSKALENDER VINTER 2004

ARRANGEMENTER

SMAGNING: TYSK CHOKOLADE OG DESSERTVIN

Dato: Onsdag d. 9 marts 2005
Tid: kl. 19.30
Sted: 'Bei Möbius' , Gl. Kongevej 51.
Pris:kr. 250- (medlemmer), kr.275- (gæster)
Tilmelding:Senest onsdag 2 marts.

Prøv de oversete, men udsøgte og varierede tyske chokolader. Der
præsenteres både kendte mærker, som Hachez og Feodora, og mere sjældne
og nyskabende produkter. Ligeledes vil vi smage på spændende nougat,
marcipan og trøffel varianter.
Et fornemt udvalg af det tyske dessertvinkorts mange dejlige flasker
vil forsøge at indgå partnerskab med de søde lækkerier.




FLØDEBOLLER OG VANILJE

Dato: Mandag d. 4. og onsdag d. 6. april 2005 (afholdes to gange pga. stor tilslutning)
Tid: kl. 17:00
Sted: Frederiksberg Chokolade, Frederiksberg Allé 64, Frederiksberg C.
Pris: 175 kr. for medlemmer/225 kr. for ikke-medlemmer (ledsagende et medlem)
Varighed: Ca. 1½ time
Tilmelding: Senest mandag den 28. marts 2004.  (medlemmer på venteliste har førsteprioritet)

Spændende flødebollekursus og smagning hos Frederiksberg Chokolade -
med fokus på brug af ægte vanille. Kom og få et indblik i, hvordan en
rigtig hjemmelavet flødebolle bliver til, og få lidt inspiration til
fornyelse.

Hos Tina Jacobsen i Frederiksberg Chokolade bliver der nemlig
eksperimenteret med nye spændende varianter, såsom flødeboller med
kirsebær. Eftermiddagen vil samtidig sætte fokus på vanille; de
forskellige typer og vigtigheden af at bruge god kvalitetsvanille.

KURSUS I HJEMMELAVET CHOKOLADE
v/ Thue Herager

Dato: Søndag d. 17. april 2005
Tid:
kl. 11.00-16.00
Sted:
Zahles Seminarium 
Pris:
575 kr.
Deltagerantal: 18 personer

Her er det ultimative kursus for dig, som gerne vil i gang med din egen hjemmeproduktion af chokolade. 

Kurset giver en indføring i tempereringens ædle kunst og viser dig diverse håndværksmæssige teknikker. 

Der vil blive arbejdet med såvel støbte stykker som med trøfler. Kurset vil også give et bud på forskelligt fyld.

I prisen er inkluderet store mængder af kvalitets råvarer – og chokolade du naturligvis kan tage med hjem. 

Herudover en let frokost og vi afslutter m en kop kaffe sidst på dagen, hvor vi smager på dagens resultater 

Husk et stort forklæde!

 

Skaf et medlem og være med på chokoladenoderne

Vi udlodder 20 bøger!

Morten Heiberg (Heibergs Dessertcirkus) og Tina Jacobsen (Frederiksberg
Chokolade) bakke op om Chokoladeselskabets arbejde ved hver især at
sponsorere 10 af deres respektive nye bøger til ”gamle” medlemmer, som
skaffer et nyt!


Chokoladeselskabets
bestyrelse


Formand Judith Kyst
Kajerødvej 32
3460 Birkerød
Tlf. 26 84 55 20
formanden@chokoladeselskabet.dk
Næstformand Inge Cordtz
Chris Bangert Larsen
Vibeke Høgild
Christina Biangslev 
Dennis Pedersen

Web-koordinator Kia Skouw Christensen
kia@chokoladeselskabet.dk

Redaktør Mette Eklund Andersen
metteeklund@chokoladeselskabet.dk

Webmaster Klaus Stenbæk
webmaster@chokoladeselskabet.dk

Kasserer Mette Havning
kasserer@chokoladeselskabet.dk