|
ARRANGEMENTER
SMAGNING: TYSK CHOKOLADE OG DESSERTVIN
Dato: Onsdag d. 9 marts 2005
Tid: kl. 19.30
Sted: 'Bei Möbius' , Gl. Kongevej 51.
Pris:kr. 250- (medlemmer), kr.275- (gæster)
Tilmelding:Senest onsdag 2 marts.
Prøv de oversete, men udsøgte og varierede tyske chokolader. Der
præsenteres både kendte mærker, som Hachez og Feodora, og mere sjældne
og nyskabende produkter. Ligeledes vil vi smage på spændende nougat,
marcipan og trøffel varianter.
Et fornemt udvalg af det tyske dessertvinkorts mange dejlige flasker
vil forsøge at indgå partnerskab med de søde lækkerier.

|
|

FLØDEBOLLER OG VANILJE
Dato: Mandag d. 4. og onsdag d. 6. april 2005 (afholdes to gange pga.
stor tilslutning)
Tid: kl. 17:00
Sted: Frederiksberg Chokolade, Frederiksberg
Allé 64, Frederiksberg C.
Pris: 175 kr. for medlemmer/225 kr.
for ikke-medlemmer (ledsagende et medlem)
Varighed: Ca. 1½
time
Tilmelding: Senest mandag den 28.
marts 2004. (medlemmer på venteliste har førsteprioritet)
Spændende
flødebollekursus og smagning hos Frederiksberg Chokolade - med fokus på brug
af ægte vanille. Kom og få et indblik i, hvordan en rigtig hjemmelavet
flødebolle bliver til, og få lidt inspiration til fornyelse.
Hos Tina
Jacobsen i Frederiksberg Chokolade bliver der nemlig eksperimenteret med nye
spændende varianter, såsom flødeboller med kirsebær. Eftermiddagen vil
samtidig sætte fokus på vanille; de forskellige typer og vigtigheden af at
bruge god kvalitetsvanille.
|
|
KURSUS I
HJEMMELAVET CHOKOLADE
v/ Thue Herager
Dato:
Søndag d. 17. april 2005
Tid:
kl. 11.00-16.00
Sted: Zahles Seminarium
Pris: 575 kr.
Deltagerantal: 18 personer
Her er det ultimative kursus for dig, som gerne vil i gang med din
egen hjemmeproduktion af chokolade.
Kurset giver en indføring i tempereringens ædle kunst og viser dig
diverse håndværksmæssige teknikker.
Der vil blive arbejdet med såvel støbte stykker som med trøfler.
Kurset vil også give et bud på forskelligt fyld.
I prisen er inkluderet store mængder af kvalitets råvarer – og
chokolade du naturligvis kan tage med hjem.
Herudover en let frokost og vi afslutter m en kop kaffe sidst på
dagen, hvor vi smager på dagens resultater
Husk et stort forklæde!
Skaf et medlem og være med på chokoladenoderne
Vi udlodder 20 bøger!
Morten Heiberg (Heibergs Dessertcirkus) og Tina Jacobsen (Frederiksberg
Chokolade) bakke op om Chokoladeselskabets arbejde ved hver især at
sponsorere 10 af deres respektive nye bøger til ”gamle” medlemmer, som
skaffer et nyt!
|
|
|