Kontakt Chokoladeselskabet Kontakt Chokoladeselskabet

Chokoladefestivalen d. 27. og 28. februar 2016

Chokoladefestivalen afholdes igen i år på Carlsberg i TAP 1
Ny Carlsberg Vej 91, 1799 København V
Lørdag d. 27. og søndag d. 28. februar 2016
Kl. 10 til 17 begge dage

Kom til Chokoladefestival 2015 i TAP1 og få adgang til en verden af chokolade, med den største samling af chokoladeproducenter og udstillere på ét sted, gratis demokøkkenindlæg og foredrag/smagninger.

Billetter:
Billetter kan købes nu på madBILLET.dk. Køb billetterne allerede nu i forsalg og spar penge. Du kan købe både enkeltbilletter og gruppebilletter (til 4 personer) – alle billetter er inkl. smagspoletter. Som medlem af Chokoladeselskabet kommer du gratis ind - vi tjekker dit navn i døren.

Madbillet
 

Det er ikke tilladt at medbringe barnevogne i festivalhallen, men der er barnevognsparkering med opsyn. Børn under 6 år kommer gratis ind, men uden smagspoletter.

Chokoladefestival 2016 afholdes i samarbejde med:

Alt kontakt vedr. festivalen skal stiles til Thomas Schødt på thomas@chokoladeselskabet.dk Tlf 23615974

 

Program

Chokoladefestivalen byder også i 2016 på et alsidigt og spændende program af foredrag, smagninger og demonstrationer. I år kan du blandt andet møde prisvindende Mikkel Friis Holm og Peter Svenningsen, buddingedronningen Marie Holm og Pernille fra Den Store Bagedyst.

Det er gratis at deltage i alle foredrag og demoer, men da der er et begrænset antal pladser gives adgang efter “først til mølle” princippet. Kom derfor i god tid for at sikre dig en plads. Dørene for foredragslokalet og demokøkkenet åbner 15 minutter før start på indlægget.


LØRDAG DEN 27. FEBRUAR 2016

Smagninger og foredrag
Kaffesmagning med Samuli Marila
Buddingens historie med Marie Holm
Portvin og chokolade med Frederik Kreutzer
Sensorisk smagning af økologisk chokolade med Valrhona

Demokøkken
Fra bønne til fyldt chokolade med Mikkel Friis Holm og Peter Svenningsen
Raw chokolade med Mie Kronholm
Konditorspirens idéer med Hotel- og restaurationsskolen

SØNDAG DEN 28. FEBRUAR 2016

Smagninger og foredrag
En chokoladebar bliver til med Original Beans
Chokoladens mørke side med Miki Mistrati
Danmarks nye chokoladefabrik med Mikkel Friis Holm
Fra bønne til bar med Niels Ingemann og Lars Saquero Møller

Demokøkken
Fra idé til mesterværk med Pernille Morthensen fra Den Store Bagedyst
Raw chokolde med Mie Kronholm

 

 

Udstillerliste 2016

 

 

 


 

Af tekniske årsager kan vi i år ikke vise vores twitterprofil direkte her på siden med du kan være med herfra https://twitter.com/Chokoselskabdk