Kontakt Chokoladeselskabet Kontakt Chokoladeselskabet

Chokoladefestivalen d. 8. og 9. marts 2014

Chokoladefestivalen afholdes igen i år på Carlsberg i TAP 1
Ny Carlsberg Vej 91, 1799 København V
Lørdag d. 8. og søndag d. 9. marts 2014
Kl. 10 til 17 begge dage

Kom til Chokoladefestival 2014 i TAP1 og få adgang til en verden af chokolade, med den største samling af chokoladeproducenter og udstillere på ét sted, gratis demokøkkenindlæg, foredrag/smagninger og chokolademassage.

Billetter:
Billetter kan købes nu på madBILLET.dk. Køb billetterne allerede nu i forsalg og spar penge. Du kan købe både enkeltbilletter og gruppebilletter (til 4 personer) – alle billetter er inkl. smagspoletter. Som medlem af Chokoladeselskabet kommer du gratis ind - vi tjekker dit navn i døren.

Madbillet
 

Det er ikke tilladt at medbringe barnevogne i festivalhallen, men der er barnevognsparkering med opsyn. Børn under 6 år kommer gratis ind, men uden smagspoletter.

Chokoladefestival 2014 afholdes i samarbejde med:

Alt kontakt vedr. festivalen skal stiles til Thomas Schødt på thomas@chokoladeselskabet.dk Tlf 23615974

Ved spørgsmål om frivillige skriv til frivillig@chokoladeselskabet.dk (du får svar i starten af februar).

Demokøkken, smagninger og foredrag:

Lørdag, d. 8. marts 2014

Demokøkken
12:30-13:30      Diego Badaró (BRA), AMMA og Carsten Kyster, kok og kogebogs-forfatter: Chokolade skal da spises med lever, krabber og popcorn (in English)

14:00-15:00      Damian Allsop (GBR), Damian Allsop Chocolates: Demonstration of how to make hot chocolate foam (in English)
15:30-16:30      Mie Kronholm, The Raw: Lær at lave din egen råchokolade - raw food

Foredrag
11:00-12:00      Lærke Mikkelsen, sensoriker: Chokoladesmagning og sensorik
12:30-13:30      Lars Christensen, Marketingdirektør hos Toms: Fra jord til chokolade
14:00-15:00      Frederik Kreutzer, vinkreutzer.dk: Chokolade- og portvinsmagning

Søndag, d. 9. marts 2014

Demokøkken
11:00-12:00      Peter Rolaj, faglærer Kold College: Lær at lave pynt til dine desserter og kager + Chocolatieruddannelse
12:30-13:30      Damian Allsop (GBR), Damian Allsop Chocolates: Demonstration of how to make hot chocolate foam (in English)
15:30-16:30      Jørgen Gornitzka, Chokoman: Temperingsteknikker, tips og tricks

Foredrag
11:00-12:00      Martin Christy, founder of Seventy% (70%): Slow Chocolate - Lecture and Tasting (in English)
12:30-13:30      Mikkel Friis-Holm, Friis-Holm: Smagning og International Chocolate Award
14:00-15:00      Diego Badaró (BRA), AMMA: The Story of AMMA and tasting (in English)
Bemærk - smagninger, demokøkken og foredrag er fri adgang efter først til mølle-princippet

Udstillerliste

Vi ses i TAP1

Har du glemt en gave?

Årets valentinsgave, værtindegave, nabogave eller kærlighedserklæring!

For kun 299,- kr. kan du nu købe årets gave til chokolade-elskeren... Gaven indeholder to billetter til Chokoladefestivalen 2014 (den 8.-9. marts 2014), et par-medlemsskab til Chokoladeselskabet, en key-hanger og et stykke lækkert kvalitetschokolade. Det hele er samlet i en lækker træ-æske med Chokoladeselskabets logo.

Du kan købe gaven i Magasin Mad & Vin på Kgs. Nytorv, hos A XOCO i Torvehallerne, Dalgaard Supermarked i Hørsholm og Frederiksberg Chokolade.


Af tekniske årsager kan vi i år ikke vise vores twitterprofil direkte her på siden med du kan være med herfra https://twitter.com/Chokoselskabdk